VICINI BUREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vicini Buren. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 23:05 Heerlijke pizza en tiramisu gegeten! En bezorging was exact op aangevraagde tijdstip!
1 sep 2022 om 20:23 Voor dit bedrag hoop je toch dat er zowel bezorging mag plaatsvinden! En ook dat de porties groter zijn. Verder en brood plank waarvoor je €25,-!!! euro betaald, dat je in de winkel samen zou stellen voor nog geen €10,-!! Luxe is anders dan dit!!
19 aug 2022 om 22:51 Dit was mijn eerste bestelling hier. Ben zeer tevreden. Erg lekker gegeten en snel en vriendelijk bezorgd.
16 jun 2022 om 20:50 Teleurstellende borrelplank. Smaakloze vleeswaren, gegrilde groente ontbraken, zeevruchten smakeloos en waarschijnlijk vanuit de diepvries in het bakje gedaan. Tapenades niet bijzonder en weinig brood. Garnalen ook niet echt lekker. Jammer.
6 apr 2022 om 20:20 Heerlijk gegeten. Jammer van alle plastic verpakkingen. (borrelplank)
20 feb 2022 om 20:09 Heerlijke pasta’s! Pizza’s waren perfect. Dunne bodem, niet vet en rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Huisgemaakte tiramisu echt een aanrader. We gaan hier zeker vaker bestellen.
2 jan 2022 om 22:35 Pizza's zijn lekker vol belegd! Binnen 30min bezorgt, top. :)
1 jan 2022 om 13:16 Alles was Toppie!! Nooit eerder besteld. Herhaling vatbaar.
15 dec 2021 om 21:34 Uitstekende pizza’s en zalige tiramisu
12 dec 2021 om 21:21 Pasta met Gamba’s was erg lekker. Hier bestel ik zeker nog een keer.