VICINI BUREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vicini Buren. Meer weten? Ontdek meer

29 dec 2022 om 21:36 Wij zijn zeer enthousiast over de kwaliteit. Wij vonden het alleen jammer dat wij de donderdag korting niet kregen ondanks vermeld.
23 nov 2022 om 22:44 Eten was heerlijk. Ook hier merk je dat alles in ons land steeds duurder wordt…
6 nov 2022 om 21:22 Het duurde erg voordat het kwam. Het eten was ook koud toen het kwam. We hebben contact opgenomen met het restaurant. Ze hebben voor ons de hele bestelling opnieuw gebracht met gratis toetje. Super service en erg aardig personeel!
11 sep 2022 om 23:05 Heerlijke pizza en tiramisu gegeten! En bezorging was exact op aangevraagde tijdstip!
1 sep 2022 om 20:23 Voor dit bedrag hoop je toch dat er zowel bezorging mag plaatsvinden! En ook dat de porties groter zijn. Verder en brood plank waarvoor je €25,-!!! euro betaald, dat je in de winkel samen zou stellen voor nog geen €10,-!! Luxe is anders dan dit!!
19 aug 2022 om 22:51 Dit was mijn eerste bestelling hier. Ben zeer tevreden. Erg lekker gegeten en snel en vriendelijk bezorgd.
16 jun 2022 om 20:50 Teleurstellende borrelplank. Smaakloze vleeswaren, gegrilde groente ontbraken, zeevruchten smakeloos en waarschijnlijk vanuit de diepvries in het bakje gedaan. Tapenades niet bijzonder en weinig brood. Garnalen ook niet echt lekker. Jammer.
6 apr 2022 om 20:20 Heerlijk gegeten. Jammer van alle plastic verpakkingen. (borrelplank)
20 feb 2022 om 20:09 Heerlijke pasta’s! Pizza’s waren perfect. Dunne bodem, niet vet en rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Huisgemaakte tiramisu echt een aanrader. We gaan hier zeker vaker bestellen.
2 jan 2022 om 22:35 Pizza's zijn lekker vol belegd! Binnen 30min bezorgt, top. :)
1 jan 2022 om 13:16 Alles was Toppie!! Nooit eerder besteld. Herhaling vatbaar.
15 dec 2021 om 21:34 Uitstekende pizza’s en zalige tiramisu